Sélectionnez votre langue

Som Salut Som Salut
Centre mèdic
i psicològic
Andorra

Telèfon: (+376) 838 900
Email: info@somsalutandorra.com

SOM SALUT
Baixada del Molí 18, 1r-3a, AD500 Anorra la Vella, AD

Mostrar a Google Maps

La present política de privacitat de Som Salut WG, S.L. regula la obtenció, utilització i altres normes de processament de dades personals facilitats pels usuaris en el present web o en qualsevol dels entorns d'Internet de Som Salut MPB.

Mitjançant la implementació dels formularis en els diferents websites, relatius a serveis prestats per Som Salut WG, S.L., els usuaris accepten la inclusió i tractament de les dades que proporcionen en un tractament de dades de caràcter personal, del qual és titular Som Salut WG, S.L., podent exercir els drets pertinents segons el que s'exposa en les següents clàusules.

Som Salut WG, S.L. és la persona jurídica responsable de la recollida i processament de les seves dades personals en relació amb els serveis que la mateixa presta.

Som Salut WG, S.L. es compromet a respectar i salvaguardar la seva privacitat i la seguretat de les seves dades.

D'acord amb el que disposa la normativa vigent, Som Salut WG, S.L. nomes recull les dades estrictament necessàries per a oferir els serveis derivats de la seva activitat i demés prestacions, gestions i activitats atribuïdes per la llei.

En el present web, tant sols es tracten les dades de contacte facilitades per l'usuari amb la finalitat d'enviar notificacions que puguin ser del seu interès i tramitar una sol·licitud de visita.

No es realitzaran avaluacions automatitzades ni s'elaboraran perfils d'usuari.

L'informen que la informació de la base de dades podrà ser utilitzada per la identificació dels usuaris i per a realitzar estudis estadístics dels usuaris registrats.

Les dades personals seran conservades mentre l'usuari no manifesti el contrari i pels plaços de conservació legalment establerts.

El web posseeix enllaços, aplicacions o funcionalitats compartides amb tercers, com xarxes socials o sistemes de comunicació Online. Som Salut WG. S.L. no es fa responsable de les informacions que es recullin en dites aplicacions, funcionalitats o xarxes socials titularitat de tercers al no tenir capacitat de gestió sobre les mateixes.

Les dades identificatives del responsable del tractament son:

Som Salut WG, S.L.

L-712840-L

Baixada del Molí 18 1r 3ra AD500 Andorra la Vella, Principat d'Andorra.

Contacte: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.