Seleccioni el seu idioma

rendiment esportiuLa localització del nostre país, així com el clima i les muntanyes el fan un lloc ideal per a la pràctica d’esports outdoor (esquí de muntanya, trail, ciclisme...) a nivell competitiu. A Som Salut comptem amb persones que presenten una formació universitària centrada en l’entrenament en alçada i els esports outdoor que els ha atorgat un gran coneixement de les bases científiques que influencien el rendiment esportiu. Tot plegat permetrà assegurar un seguiment de l’entrenament rigorós i amb un alt nivell d’anàlisi que desembocarà en l’acompliment dels seus objectius tot minimitzant el risc de lesions i sobrenetrenament.

A continuació presentem el mètode utilitzat per assolir un molt bon rendiment esportiu:

  • Creació d’un programa d’entrenament setmanal, individualitzat, en funció de les condicions físiques i psicològiques, capacitat de recuperació i dels objectius de cada atleta.
  • Enfocament multidimensional. Es tractaran tots els factors susceptibles d’influenciar el rendiment esportiu (factors psicològics, fisiològics, biomecànics, anàlisi tècnic...)
  • Contacte il·limitat (segons el pla) en persona o a través de les noves tecnologies (skype, telèfon, sms...) per a parlar dels problemes que vagin sorgint i així anar rectificant la planificació.
  • Sessions presencials per als entrenaments clau. Per a un aprenentatge de la tècnica de manera eficaç i segura.

 

Fisioteràpia i Osteopatia

Rendiment esportiu

Salut i benestar


Disciplines

Medicina i Cirurgia

Medicina i cirurgia estètica

Dietètica i Nutrició

Infermeria

Ecografia emocional

Podologia

Salut i Esport

Salut Mental

Atenció Domiciliaria