UN PARADÍS PER A LA CURA DE LA TEVA SALUT I BENESTAR

En una localització privilegiada, protegida per les muntanyes dels Pirineus, Andorra és un enclavament natural de salut i benestar. No en va, Andorra Health Destination s’ha convertit en una de les destinacions més sol·licitades per aquelles persones que busquen combinar salut, esport i activitats a l’aire lliure.

 

Escapada terapèutica en parella

L’escapada terapèutica en parella a SOM SALUT és un programa de cap de setmana a Andorra, en un entorn idíl·lic i relaxant. Aquest escenari serà l’ideal per permetre’ns identificar quins són els problemes que afecten la parella i, entre activitats lúdiques i sota el guiatge d’un especialista, buscar una resposta conjunta constructiva.

(Cap de setmana, PARELLES)

des de 500,00€

Programa d'aprimament

Amb aquest programa aconseguireu eliminar toxines i perdre pes de manera intensiva supervisada per les nostres professionals en estètica, dietètica i medicina.

(7 dies de durada)

des de 620,00€

Millora del rendiment esportiu

Aquest programa està dirigit a millorar la condició física i les marques personals dels esportistes, creant un pla d’entrenament personalitzat. Tant per a les persones que vulguin una orientació professional per mantenir-se en forma i millorar la seva condició física com per a esportistes que es vulguin preparar per a una competició i fer entrenaments en altura.

(1 setmana)

des de 960,00€

Fes la teva reserva ara!

Formulari de Contacte