Augment i remodelació facial amb àcid hialurònic

L'àcid hialurònic és una substància que es troba al nostre cos i que té una funció de suport de les fibres de col·lagen i elastina, el que permet una milloria de la elasticitat i la hidratació de la pell.

El seu implant ofereix un efecte lífting que redueix la pèrdua de volum, emplena les arrugues i remodela i eleva la zona a tractar, contribuint a la hidratació de la pell i aportant un aspecte més ters i jove.

Ideal per a pells fines i deshidratades, pel tractament d'arrugues i línies d'expressió i per restaurar el volum de pòmuls i llavis.

Estudi i diagnosi facial

Abans de realitzar cap tractament, els nostres metges especialistes en estètica facial i corporal realitzaran una avaluació i diagnostic de la seva pell i li proposaran un tractament personalitzat i adaptat a les seves necessitats, segons quina sigui la seva edat, estructura facial i qualitat de la seva pell.

Hiperhidrosis facial

La sudoració excessiva o hiperhidrosi provoca grans molèsties a les persones que la pateixen, afectant-los en les activitats de la vida diària i en les interaccions socials.

En els darrers anys el tractament estrella per aquest problema és la toxina botulínica, degut a la seva alta efectivitat.

Consisteix en la infiltració a nivell dèrmic de petites quantitats d'aquesta proteïna, que bloquegen l'activació excessiva de les glàndules sudorípares, sense impedir la normal sudoració en moment d'exercici o esforços diversos.

Mesoteràpia facial

Tractament que s'aplica mitjançant microinjeccions molt superficials per a la prevenció de l'envelliment facial, millorant les arrugues, la flaccidesa i una revitalització global del cutis de la cara.

Consisteix en la infiltració cutània de substàncies beneficioses per a la pell com vitamines, minerals, aminoàcids o àcid hialurònic.

Amb la finalitat d'evitar molèsties abans d'iniciar les infiltracions s'aplica en el rostre una dosis de crema anestèsica.

Peelings químics

Tractament que consisteix en la renovació de la pell i la estimulació de la regeneració cel·lular.

Aconsellat per a persones amb envelliment o taques facials, acne, queratosi solar, flaccidesa cutània, petites arrugues, estries, cicatrius, porus oberts, pigues.

Es pot realitzar en qualsevol època de l'any i en qualsevol tipus de pell, sempre utilitzant els productes de forma personalitzada i adaptada a cada tipus de pell i edat.

Radiofreqüència

Es tracta d'un tipus de corrent elèctrica alterna que eleva la temperatura dels teixits i de les cèl·lules encarregades de la producció de col·lagen, reactivant les seves funcions vitals d'aportar fermesa i elasticitat a la pell.

D'aquesta manera millora la seva qualitat, afavoreix la reafirmació i elimina els signes d'envelliment i la flaccidesa de cara i coll, representat una alternativa per aquelles persones que no es volen sotmetre a un tractament quirúrgic.

Rehidratació facial

Infiltració intradèrmica d'àcid hialurònic que ajuda a prevenir l'envelliment cutani i permet endarrerir la formació d'arrugues aportant una major hidratació i elasticitat a la pell.

Molt recomanable després d'exposicions solars, realització d'esports a l'aire lliure i per persones fumadores.

És d'un tractament segur i els seus resultats es poden observar des de la primera sessió. Per a obtenir uns resultats òptims es recomanen de dues a sis sessions realitzades amb un interval quinzenal.

Rejoveniment facial amb tecnologia IPL

La llum intensa polsada (IPL), millora la tonalitat i textura de la pell, eliminant les taques, vermellors, porus dilatats i arrugues fines, donant uniformitat a la pell malmesa pel pas del temps i per la exposició solar i a d'altres factors externs.

Tractament de taques i foto-envelliment

Tractament despigmentant de les taques facials degudes a l'envelliment, trastorns hormonals, tractaments farmacològics i exposició solar sense protecció.

Provoca que la pell pigmentada es descami progressivament de forma uniforme, aconseguint una renovació i regeneració de la dermis i la eliminació de les taques.

Toxina botulínica

El botox és el rei dels retocs ja que proporciona un efecte llustrós a la pell i l'atenuació de les arrugues d'expressió amb uns resultats naturals que rejoveneixen el rostre.

El tractament consisteix en la infiltració en una dosi molt baixa de la toxina botulínica, que és una proteïna natural purificada que actua relaxant els músculs. La seva administració es realitza amb una agulla molt fina i de manera molt superficial a la zona on hi ha arrugues d'expressió.