Mesoteràpia facial

Tractament que s'aplica mitjançant microinjeccions molt superficials per a la prevenció de l'envelliment facial, millorant les arrugues, la flaccidesa i una revitalització global del cutis de la cara.

Consisteix en la infiltració cutània de substàncies beneficioses per a la pell com vitamines, minerals, aminoàcids o àcid hialurònic.

Amb la finalitat d'evitar molèsties abans d'iniciar les infiltracions s'aplica en el rostre una dosis de crema anestèsica.

Es tracta d'un tractament personalitzat i adaptat a cada tipus de pell:

  • Mesoteràpia multi-vitamínica: combinació de vitamines i àcid hialurònic que redueix els signes d'envelliment, tonifica i revitalitza la pell.
  • Mesoteràpia regenerativa: combinació de plasma enriquit amb vitamines, oligoelements, minerals i coenzims que regenera la pell des de dins i ataca els signes d'envelliment.
  • Mesoteràpia enriquida: combinació d'àcid hialurònic amb vitamines que reafirma la pell, redueix les arrugues i proporciona un efecte tensor al rostre.

La durada de les sessions és de 45 minuts i els resultats son visibles a partir de les 48 hores, aconseguint una pell més jove, elàstica, uniforme, tersa i lluminosa. A més, aquesta tècnica afavoreix la recuperació dels teixits i la creació de col·lagen mantenint la pell hidratada i amb un contorn facial més definit.