Seleccioni el seu idioma

Teràpia de parella

La teràpia de parella ofereix recursos a les parelles per millorar la comunicació mitjançant l'entrenament d'habilitats cognitives, l'intercanvi de conductes positives i l'entrenament en resolució de conflictes.

En aquest sentit la tasca del terapeuta no es canviar a la parella, sinó facilitar que la parella avanci en la seva relació i que disposi de més elements per prendre decisions de forma autònoma.

Durant la teràpia identificarem les dificultats de la relació per aconseguir que cada membre de la parella es senti escoltat i pugui ser capaç d'escoltar a l'altre.

La teràpia s'estructura en sessions d'una hora amb una freqüència setmanal, tot i que segons cada cas es pot augmentar o reduir aquesta periodicitat. També es reforcen les sessions amb alguns exercicis per a realitzar a casa durant la setmana.

Els àmbits d'intervenció que t'oferim a Som Salut son:

  • Crisis de parella, infidelitats.
  • Violència de gènere
  • Problemes de convivència i/o comunicació
  • Relació sexual insatisfactòria
  • Desacords ideològics i/o en l'educació dels fills
  • Problemes afectius: monotonia, gelosia, desconfiança
  • Problemes de relació parella-família-fills
  • Dependència emocional
  • Suport psicològic en separacions i divorcis
  • Canvis inesperats: dol, malaltia, cura de persones dependents

Teràpia sexual

Es tracta d'una modalitat terapèutica pel tractament de les disfuncions sexuals, les quals son majoritàriament d'origen psicològic o relacional com una educació restrictiva, la pressió religiosa, el context social, el grau d'experiència sexual, les condicions físiques o la insatisfacció en la relació de parella.

Durant les sessions s'expressen els conflictes, s'avaluen els símptomes i s'explora el desenvolupament sexual assolit, incloent tasques conductuals que l'individu ha de realitzar sol i amb parella.

Les disfuncions sexuals més habituals i que tractem a Som Salut son:

Addicció al sexe

Es caracteritza per un conjunt de conductes repetitives i de caràcter compulsiu dirigides a satisfer el desig sexual.

Les persones addictes al sexe mantenen una activitat sexual excessiva, habitualment promíscua i incontrolada que s'acompanya de sentiments de malestar i conductes que comporten problemes laborals, familiars o econòmics, convertint el sexe en el motor de la vida.

L'objectiu del tractament es ensenyar al pacient a controlar la compulsió i ajudar-lo a millorar en les relacions interpersonals mitjançant un programa de tractament d'educació sexual, el canvi d'actituds sexuals, el maneig de les emocions i les tècniques d'exposició amb prevenció de la resposta dirigides a controlar les conductes compulsives.

 

Teràpies

Atenció precoç

Flors de Bach

Hipnosi clínica

Mindfullnes

Neuropsicologia

Quiromassatge

Rehabilitació cognitiva

Teràpia sexual i de parella


Disciplines

Medicina i Cirurgia

Medicina i cirurgia estètica

Dietètica i Nutrició

Infermeria

Ecografia emocional

Podologia

Salut i Esport

Salut Mental

Atenció Domiciliaria