Carboxiteràpia

Tractament que s'utilitza per eliminar la cel·lulitis de forma molt efectiva. Consisteix en administrar microinjeccions de diòxid de carboni (CO2) en les zones a tractar, produint una milloria de l'intercanvi gasós en la circulació sanguínia i una major combustió dels greixos, eliminant així la cel·lulitis al reduir les cèl·lules adiposes.

Cavitació

Aquest tractament es basa en l'emissió d'ultrasons de baixa freqüència que penetren en el teixit provocant la destrucció de les membranes que envolten les cèl·lules grasses.

D'aquesta manera es generen de forma repetida i continuada micro-bombolles d'aire dins del teixit adipós al destruir les cèl·lules de greix que passa a un estat líquid que permet eliminar-lo de forma natural mitjançant el sistema limfàtic. A més, els aparells de cavitació també tenen un efecte modelador i reafirmant.

Hiperhidrosis corporal

La sudoració excessiva o hiperhidrosi provoca grans molèsties a les persones que la pateixen, afectant-los en les activitats de la vida diària i en les interaccions socials.

En els darrers anys el tractament estrella per aquest problema és la toxina botulínica, degut a la seva alta efectivitat.

Consisteix en la infiltració a nivell dèrmic de petites quantitats d'aquesta proteïna, que bloquegen l'activació excessiva de les glàndules sudorípares, sense impedir la normal sudoració en els moments en que es fa exercici o esforços diversos.

Mesoteràpia corporal

Tractament que consisteix en l'aplicació de microinjeccions per a eliminar la cel·lulitis i rejovenir la pell de forma ràpida i sense cirurgia. Les substàncies injectades estimulen el metabolisme ajudant a eliminar el greix localitzat, afavorint el drenatge venós i limfàtic i evitant la retenció de líquids.

Està indicada en qualsevol tipus de cel·lulitis i adipositat localitzada especialment en cames, glutis i abdomen.

Pressoteràpia

Tractament estètic que mitjançant la pressió d'aire realitza un massatge activador de la circulació venosa i limfàtica amb l'objectiu de millorar la circulació i eliminar líquids, grasses i toxines acumulades a l'organisme.

Recomanat com a tractament post-operatori en algunes intervencions de cirurgia estètica com la liposucció.

Radiofreqüència corporal

La radiofreqüència es basa en l'emissió d'ones electromagnètiques que penetren en les capes més profundes de la dermis sense malmetre les capes superficials.

Aquestes ones escalfen la pell i provoquen l'activació cel·lular, augment la producció de col·lagen i millorant la fermesa, el to i la textura dels teixits. A més escalfa els teixits provocant un buidatge de les cèl·lules grasses i actuant sobre els cúmuls de greix, i la cel·lulitis.